Hjem Service

Service

For å unngå unødvendig høye driftskostnader og for å forlenge levetiden på utstyret som er anskaffet, er det viktig med jevnlig kontroll av tekniske installasjoner. De fleste av våre produkter er utstyrt med moderne overvåkningsteknologi for kontroll av utstyr for å unngå funksjonelle og operasjonelle feil.  Vi i EPTEC har kvalifisert servicepersonell som kan foreta landsdekkende service ute i felten eller om nødvendig utføre arbeidet i eget verksted.

Ved behov for service, ta kontakt med av våre avdelinger:

 Oslo  Thomas B. Evensen  481 75 997
 Moss  Terje Aleksandersen  934 38 613
 Lillehammer                   Torstein Heggestuen                    952 25 460
 Trondheim      Frank Hammer  488 43 354

I tillegg til ordinær service på anlegg, kan vi også tilby:

Serviceavtaler
Vi tilbyr service- og veldikeholdsavtaler hvor vi besøker anlegget 1-2 ganger i året til avtalt tid og pris. Med en slik avtale holder man kontroll på anlegget og vil da være i forkant av problemer og eliminere eventuelle feil som vil kunne oppstå. Ved å inngå en serviceavtale, vil man dermed redusere både drifts- og investeringskostnader.
 
24-timers vaktordning
For bedrifter som har spesielt behov for service utover normal arbeidstid, kan vi tilby 24-timers vaktordningsavtale. Kunden vil da få tildelt et spesifikt nummer for akuttservice.
Vaktordningen gjelder 365 dager i året.

Reservedeler
Våre produkter er bygget opp av kjente komponenter fra merkevareleverandører ved siden av CIATs egenproduserte deler. Vi leverer reservedeler til alle våre merkevarer, og har de mest kurante delene på lager til enhver tid.

Konsultative tjenester/systemanalyse
For å forhindre funksjonsfeil, driftsstans og slitasje av komponenter grunnet feildrift, har vi et team av høyt kvalifisert personell som kan utføre diagnose av det installerte utstyr. Vi anbefaler også prediktivt utskiftning av vitale deler, basert på erfaring.

Aktuelt
Kuldetekniker - Oslo og Moss
Søker erfaren kuldetekniker som ønsker nye utfordringer
Les mer..
Biskop Jens Nilssønsgate 5, 0659 Oslo e-post: eptec@eptec.no tlf: 2324 4660 faks: 2324 4670 Utviklet av : Assist2net.no
Hjem | Om Oss | Produkter | Service | Kontakt
søk Eptec Eptec Hjem Send e-post Søk Sidekart Home Send email Search Sitemap Norwegian English search