Hjem Om oss

Om oss

EPTEC gruppen består av moderselskapet EPTEC - Energy & Process Technic AS med datterselskapet EPTEC Energi AS.

Vi er et ingeniørfirma med mangeårig erfaring som opererer innen energi- og prosessteknikk. Vårt hovedkontor er lokalisert i Oslo og med våre avdelingskontorer i Moss, Lillehammer og Trondheim sørger vi for salg og servicetjenester landet rundt.

Vårt virksomhetsområde vært tradisjonelt sett vært rettet mot bygg/anlegg- og prosessindustri, men med CIAT som partner har vi valgt å utvide område mot skip, FPSO, offshore og raffinerier. 

Vår konkurransekraft består i høy ingeniørkompetanse og faglig kunnskap, samt vår kreativitet i produktutvikling. Vi søker å benytte miljøvennlige konsepter med lavt energiforbruk og lydnivå samt benytte miljøvennlige kuldemedier. Miljøvennlige energisystemer er en viktig del i fremtiden og vi arbeider med moderne varmepumpeteknologi som kan utnytte naturlige varmekilder som i seg selv har lave temperaturer.

Et anlegg fra oss blir spesifikt prosjektert etter kundens behov og i henhold til Norsk Kuldenorm og andre gjeldende forskrifter. Optimalt valg av utstyr oppnås ved hjelp av moderne selekteringsverktøy og installasjon av utstyr utføres i samsvar med god håndverkstradisjon. Gjennom vårt samarbeid med noen av Europas ledende produsenter av kjøletekniske produkter har vi til enhver tid det mest avanserte utstyret tilgjengelig for våre kunder. 

Som kulde- og varmepumpe entreprenør har vi utviklet og opparbeidet erfaring gjennom 40 år - også med utførelse av totalentrepriser. Blant våre erfaringer kan nevnes "nøkkel i døra"-prosjekter som blant annet varme- og kuldesentraler. 

Aktuelt
Kuldetekniker - Oslo og Moss
Søker erfaren kuldetekniker som ønsker nye utfordringer
Les mer..
Biskop Jens Nilssønsgate 5, 0659 Oslo e-post: eptec@eptec.no tlf: 2324 4660 faks: 2324 4670 Utviklet av : Assist2net.no
Hjem | Om Oss | Produkter | Service | Kontakt
søk Eptec Eptec Hjem Send e-post Søk Sidekart Home Send email Search Sitemap Norwegian English search